2008. augusztus 17., vasárnap

Vannak hozzá mosdók és mosogatók is?


A
válasz egyszerű: vannak. A legkülönfélébb alakzatokban és variációkban. Alpvetően két nagy csoport létezik. a fürdőszobai mosdók és a konyhai mosogatók. A mosogatók esetében még választhatunk a padló anyaga tekintetében, akril fenekűt, rozsdamentes acél fenekűt és CERAN üveg fenekűt. Ezeknek az oldalai mind akril anyagból vannak kialakítva.



Szinte minden lapgyártónak meg van a saját mosdó és mosogató kínálata. Ezek változatossága teljesen eltérő. Vannak gyártók ahol nem olyan sok modell közül, 3 alapszínben (melyek mind fehér közeli színek) választhatunk. Van gyártó, mely palettája ugyan szélesebb a színeket tekintve, csak a nagyszemcsés dekorból nem gyártanak ilyen terméket az összes többi színből igen. Ezen kívűl vannak szakosodott mosdó és mosogató gyártók, melyek szinte teljes szín és formaválasztékkal kápráztatnak el bennünket.



Az anyagvilág jellegzetessége mindig is az marad, hogy a láthatatlan illesztési pontok miatt, a lappal egybeépített mosdó és mosogató megoldások, egy ugynevezett egybeöntött hatást keltenek. Ezt semelyik más anyagból nem lehet ilyen mértékben létrehozni. Természetesen növeli mind a használati értéket, mind a vizuális élményt, a lapba mart vízvezető csatornák is.



Ebből következően, nem tanácsos ebbe az anyagba idegen anyagú mosogatót vagy mosdót beépíteni. A tökéletes eredményt és hatást mindig a színazonos kiegészítőkkel kaphatjuk meg, befektetésünkért cserébe. Arról nem beszélve, hogy az illesztési rések, pl. porcelan mosdó és akrillap között, egy idő múlva elkerülhetetlenül lerakódáshoz vezet. Ha ez bekövetkezett, akkor tapasztalhatjuk, hogy nem használtuk ki 100%-osan az anyag kínálta pozitív lehetőségeket.



A rendelhető különböző modellekről, weboldalunkon kaphat további információt.

Nincsenek megjegyzések: